Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Retouren

Controleer je bestelling altijd binnen 2 werkdagen na ontvangst. Op deze manier weet je zelf of de bestelling in orde is en kun je ons tijdig op de hoogte stellen van eventuele manco's of klachten.

Retour:

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ons geretourneerd dient te worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is bij ons. 

Je dient daarbij een volledig ingevuld retourformulier mee te sturen die onderaan deze pagina te downloaden is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wilt u een artikel retour melden en retour zenden aan ons Log in op je account en zoek je bestelling op.
Klik op de knop ‘bekijken’ en klik op de groene knop "Artikelen Retourneren".
Doorloop de retouraanvraag en ontvang de retourinstructies.

 

Bedenktijd/Herroepingsrecht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Verkoop.com geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Je dient daarbij een volledig ingevuld Herroepingsformulier mee te sturen die onderaan deze pagina te downloaden is.

Wilt u gebruik maken van uw herroepingsrecht Log in op je account en zoek je bestelling op.
Klik op de knop ‘bekijken’ en klik op de groene knop "Herroepingsrecht".
Doorloop de herroepingsaanvraag en ontvang de herroepingsstructies.

 

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met [email protected]. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Wilt u een artikel ruilen Log in op je account en zoek je bestelling op.
Klik op de knop ‘bekijken’ en klik op de groene knop "Artikelen Retourneren".
Doorloop de retouraanvraag en ontvang de retourinstructies.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

 

Retouradres:
Verkoop.Com 
Afd. Retouren
Wilmersdorf 7 
7327 AD Apeldoorn

Voor verdere vragen, reacties, klachten of suggesties kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn op maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

 

 Per telefoon:
+31(0)625140628
(maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur).

Of neem contact met ons op via het contactformulier

 

KLIK HIER OM DIT RETOURFORMULIER VOOR RETOUREN TE DOWNLOADEN
KLIK HIER OM DIT HERROEPINGSFORMULIER VOOR RETOUREN TE DOWNLOADEN

   LIKE onze Facebook Pagina, en blijft zo altijd op de hoogte van de Beste & Hoogste KORTINGEN voor A-Merken speelgoed & grabbelton artikelen !

Verkoop.com - Meer Betalen.. is DOM !